Telenovella-rajongók magyar fóruma
   Üdvözlünk! Ez a fórum azoknak szól, akik szeretik a telenovellákat. Örülünk az új híreknek, képeknek, videóknak, de csak a témával kapcsolatban.
    Register Arcade  •  Chat  •  FAQ  •  Search  •  Belépés     
It is currently szomb. júl. 22, 2017 4:55 pm

All times are UTC + 1 hour [ DST ]Welcome
Üdvözlünk a Telenovella-rajongók magyar fórumán!

Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, regisztrálj. A regisztrációt követően, pár óra elteltével kapni fogsz egy e-mailt, és onnantól aktív felhasználó leszel. Csak az maradhat fórumtag, aki legalább 1 hozzászólást ír valamelyik fórumba. Regisztrálj most!


Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 54 hozzászólás ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: szomb. okt. 29, 2016 6:17 pm 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
A múlt héten startolt el a régi Argos/Cadena 3, jelenben Grupo Imagen/Imagen tv egyik új sorozata a Vuelve temprano avagy Ne maradj (ki) sokáig. Nem néztem még bűnügyi jelzővel ellátott telenovellát, de a sorozat által feszegetett kérdés nagyon is megtetszett nekem: Tényleg ismered a gyerekeidet? Tudod, hol járnak és mit csinálnak?

Lássuk azt a trailert és a rövid ismertetőt:

https://www.youtube.com/watch?v=ewpvhziXB6o

Clara Zavaleta idilli családi életet él férjével Santiagoval és három gyermekével, Nachoval, Isabellel és Florenciával. Egy nap azonban minden megváltozik: Claranak - aki híradósként dolgozik egy tévétársaságnál - egy balesetet kell felkonferálnia, a rákövetkező képsorokból pedig egyértelműen nyilvánvalóvá válik Clara számára, hogy az áldozat nem más, mint az ő fia, Nacho, aki az előző esti bulit követően nem ért haza. A boldog család képe innentől darabjaira hullik szét, pláne miután kiderül, hogy Nacho nem diszkóbaleset áldozata lett, hanem meggyilkolták. Az ügyben pedig Antonio Avelica felügyelő, Loreto hadnagy és az újonc Manuel Carvallo megkezdik a nyomozást, melynek során egyre több sötét részletre derül fény, Claranak és Santiagonak, valamint a baráti társaság körében az összes szülőnek rá kell döbbennie mennyire nincsenek tisztában azzal gyermekeik milyen emberek is valójában. Clara innentől kezdve az ügy megszállottja lesz és életének minden percét annak, hogy megtalálja a fia gyilkosát.

Főbb szereplők:

Gabriela de la Garza - Clara Zavaleta
Mario Cimarro - Antonio Avelica
Ruben Zamora - Santiago Urrutia
Sharis Cid - Mayte de Valenzuela
Francisco de la O - Francisco Valenzuela
Carlos Ferro - Manuel Carvallo (" El Novato")
Sara Corrales - Denisse Loyola
Alejandro Durán - Hans Dietrich

ENTRADASzerintem nagyon pazar lett, így kell egy instrumentál entradat összedobni.

Poszter:
Kép

Bármelyikük lehet a bűnös:

Kép

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: szomb. okt. 29, 2016 10:33 pm 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
Ha valakit érdekelnek rövid összefoglalók írhatok pár mondatban, de tényleg csak röviden! Sokkal rövidebben a megszokottól :D

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: vas. okt. 30, 2016 7:40 pm 
Offline
Avatar

Joined: pén. márc. 06, 2015 1:15 pm
Posts: 613
Jó sorozat. Meglep hogy Mario Cimarro újból szerepel annyi év után.

_________________
http://www.benovelas.hu
http://benlacosta.blogspot.hu


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: pén. nov. 04, 2016 1:08 am 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT1-5

Ignacio „Nacho” Urrutia hosszabb távollétet követően hazatér Chiapasból, a szülők és a barátok partival fogadják. Nacho nagyon örül az anyjának, az apjával viszont távolságtartóan viselkedik. Meglepődve tapasztalja, hogy a nagyobbik húga és egyik barátja Gabriel együtt vannak. A délutáni partiról, Claranak, Nacho anyjának el kell mennie dolgozni. Clara tv-s hírbemondóként dolgozik, a Sin Limites – Határok nélkül hírműsor vezetője, melyben gyakran kényes esetekről rántják le a leplet. Nacho a délutáni összejövetelt követően este bulizni megy a barátaival a La Negra Discoba, ahol verekedésbe keveredik, reggel pedig nem tér haza. A barátai viszont hazaértek az ütős bulit követően, bár Pablonak szinte totál homályba vesztek az este eseményei. Clara nagyon aggódik fia holléte miatt, mindenki próbálja nyugtatni, hogy nem lesz semmi baj, de az anyát nyugtalanítja az 5 nem fogadott hívás a fiától. Clara ismét munkába megy, ahol fel kell konferálnia egy végzetes közúti balesetet, és ekkor szembesül a ténnyel, hogy az áldozat nem más, mint az ő fia Nacho. A nyomozást Antonio Avelica, Manuel Carvallo és Loreto hadnagy kezdik meg. Antonionak nem túlzottan szimpatikus az újonc Manuel, érezteti vele a felsőbbrendűségét, és a beszólásaitól sem kíméli meg. A szimpla balesetnek látszódó esetben Manuel furcsaságot vél felfedezni Nacho holttestén, ezt megmutatja Antonionak, így innentől kezdve már gyilkosságként kezelik az ügyet. Nacho családja készül a temetésre, melyet Santiago testvére, Miguel atya tartja, valamint hazaérkezik a szörnyű hírre Clara testvére, Renata is, ám az új körülmények miatt a temetést el kell halasztani, mivel új vizsgálatokat kell végezni a holttesten.

Az Urrutia család megdöbbenve fogadja a fejleményeket, Santiago szkeptikus a gyilkossággal kapcsolatban, ugyan ki és miért, de Manuel elmagyarázza a helyzetet, amit Clara megköszön neki. Nacho barátnőjé, Catalina elmondása szerint, ha Nacho, Pablo és a nők kapcsolatba kerültek egymással, akkor abból soha nem sült ki semmi jó. Megkezdődnek a kihallgatások, Pablo tartja magát ahhoz, hogy homályba veszett az este a masszív mennyiségű alkohol miatt, Gabriel is maga alatt van, inkább lenne ő Nacho helyében, Catalinától pedig megtudják, hogy az estén összekülönböztek Nachoval, mert kikezdett egy másik lánnyal. A rendőrök elmennek a La Negrába is, és elkérik a biztonsági kamerák felvételeit a tulajtól, Hans Dietrichtől. Manuel a hozzátartozók részletes tájékoztatása miatt nem nyerte el Antonio bizalmát, de ad neki egy esélyt, és megkéri, hogy gyűjtsön be vérmintákat az érintettektől, Antonio pedig az Urrutia családnál folytatja a nyomozást, ahol Isabel elmondja azon az éjszakán a testvére nagyon megváltozott, s átkutatják a személyes dolgait Nachonak. Santiago azt akarja, hogy a család mutassa magát erősnek, az élet megy tovább, ám Florencia és Isabel nem értenek egyet az érzéseik elnyomásával, Isabel szembesíti az anyját azzal, hogy nem csak ő szenved a fia halála miatt, hanem a testvérek is. Renata pedig úgy dönt, itt marad segít nekik a feldolgozásban. Clara magát ostorozza, miközben az újságírók megemlítik előtte az opciót, hogy lehet Nacho halálával Claran akartak bosszút állni egy tényfeltáró riport miatt. Clara erősnek mutatja magát és nem sokkal a fia halála után már be is megy dolgozni, de közlik vele, hogy közvetlen főnöke Francisco helyettesítette, Clara azt akarja, hogy beszéljenek a médiában a fia haláláról, találják meg a gyilkosát minél, hamarabb, Francisco pedig azt szeretné elkerülni, hogy Clara ne saját magából kovácsoljon protagonistát, úgyhogy bölcsebb ha kivesz pár nap szabadságot. Manuelék újra helyszínelni mennek, és Manuel talál egy zöld kapucnis felsőt, ott ahol az autó a mélybe zuhant, Manuel szeretne kihallgatásokat végezni, de Antonio nem tartja jó ötletnek, Manuelnek túl szimpatikus arca van. A zöld felsőn vérfoltokat találnak, mely 100%-os egyezőséget mutat Gabriel vérmintájával, így a fiút letartóztatják.

A rendőrök házkutatást is végeznek Gabrieléknél és a pizzafutár fiúnál találnak eldugva 2000 pesót, ami még gyanúsabbá teszi. Gabriel ártatlannak mondja magát Antonio előtt. Azért van Nacho vére is a zöld felsőn, mert összevitatkoztak és összeverekedtek az úton, de a vér a diszkónál került rá, amikor segített Nachonak, miután a biztonsági őrök összeverték a fiút. Az egész azonban egy ponton hibázik, a videófelvételeken verekedésnek nyoma sincs. Santiagoék is bemennek Gabrielhez, Isabelt nem engedik be hozzá, aki Gabriel miatt távolodni kezd a családjától, fontos neki a fiú. Normát felháborítja, hogy az áldozat tagjai bemehettek a fiához, míg a saját anyjától megtagadják ezt. Renata, Isabel és Miguel azok, akik hisznek Gabriel ártatlanságában, amiben még Antonio sem hisz, megpróbálja kierőszakolni belőle a vallomást, de nem sikerül. Manuel is tovább folytatja a nyomozást, Antonionak azonban már elege van a gazdag halott gyerek ügyéből, le akarja minél gyorsabban zárni, akárcsak Santiago felelőst találni, Manuelt pedig hatalmas adag papírmunkával bünteti az ellenszegüléséért. Visszaemlékezésben megkapjuk, hogyan ismerte meg egymást Gabriel és Nacho, majd Gabriel Nachon keresztül ismerte meg Isabelt, és fokozatosan kialakult közöttük a vonzalom, majd Isabel bevall egy nagy titkot a nénikéjének, Renatanak, aki előző este megkörnyékezte a sógorát, Santiagot, és el akarta csábítani. Gabrielt az előzetest követően nem sokkal átviszik az állami börtönbe, Norma kiakad, hogy mindig a szegényeken csattan az ostor, az ő fiát volt a legkönnyebb bekasztlizni. Mikor hazaértek Claráék Pablo mesél a diszkóban történt verekedésről, így Clara, Santiago és Pablo a diszkóba mennek, Hans azonban leszereli őket azzal, hogy a videofelvételek tiszták, és Pablonak hogy is lehetne hinni, amikor full részeg volt és még be is volt drogozva, akárcsak Nacho, Denisse, a pultoslány, aki Hans barátnője is, azonban be van parázva. Nachot a rákövetkező nap végső nyugalomra helyezik, Isabel meglátogatja Gabrielt, Normának azonban nem tetszik a családok ellenségeskedése miatt, ahogy Claráék sem értik Isabel miért nem a családját támogatja, amikor Isabel bevallja, hogy Gabriel gyermekét hordja a szíve alatt, és emiatt verekedett össze a két srác az úton.

A szülők annak ellenére, hogy nem örülnek higgadtan kezelik 19 éves lányuk terhességét, Clarat inkább az döbbenti meg, hogy Isabel hamarabb bevallotta Renatanak, mint neki, ekkor hozza Manuel Nacho személyes holmijait, amik a gyilkosság idején nála voltak, Clara pedig jelzi,hiányzik egy okmány, egy medál és a telefonja Nachonak. Isabel a babát meg fogja tartani és nem fogja elvetetni, mégha Santiagonak nem is tetszik, de Renata után, Clara is kiáll a lánya mellett. Gabriel elmeséli az anyjának Isabel terhességét, Isabelnek megtilták Gabriel látogatását a börtönben, akit pedig zsarolni kezdenek a rabtársai. Isabel kiakad a szüleire, hogy megtiltották neki a Gabriellel való találkozást, Clara pedig féltékeny Renatara az Isabellel való kapcsolata miatt. Gabriel azt mondja, hogy a pénz, ami nála volt nem az övé, hanem a Pabloé, aki viszont azt mondja a rendőröknek, hogy a Nachoé volt, Maite kétségbeesik, hogy a fia bajba kerülhet miatta. Pablo számonkéri Gabrielen a börtönben, hogy miért adta ki a nevét, Nacho halott neki már úgy sem számít, hogy az övé volt a pénz, ami a drogterjesztésből folyt be, tehát Pablo droggal üzérkedik, most már ezt is megtudtuk. Catalina interjút ad a tv-ben Nacho halálával kapcsolatban, Santiago pedig számonkéri Franciscot, ki adott erre engedélyt. Norma elmegy Clarahoz meggyőzni őt Gabriel ártatlanságáról, de nem sikerül. Francisco tudja, hogy a fia sáros az ügyben, de minden vádját tagadja Pablo és Nachot sározza be. Catalina elmegy Clarahoz és mutat egy fotót Nachoról és Denisseről, amint csókolóznak, még a rendőröknek sem mutatta, emiatt volt a nagy balhé közöttük, Claranak pedig az első dolga, hogy Antonioék is tudjanak róla, és Antonioék ismét megjelennek a La negrában. Denisse mentegeti magát Hans előtt, hogy nem érti, hogy került a képre, Hans pedig bepöccen. Manuel elmondja Antonionak, hogy a toxikológia vizsgálat az egyik drogot nem tudta meghatározni, amelyik benne volt Nacho vérében és szeretné vizsgálatokat kérni erre vonatkozóan, Antonio ugyanakkor irrelevánsnak találja, ugyanakkor Loreto is figyelmezteti Antoniot, hogy ne vegye ennyire félvállról ezt az ügyet. Ezt követi a betelefonálók, szemtanúk meghallgatása, ami nem vezet sok eredményhez, Manuel pedig a saját szakállára további vizsgálatokat kér az ismeretlen drogra a laborban Antonio nevében, mikor ez kiderül, Antonio éktelen haragra gerjed és kirúgással fenyegeti Manuel, azonban az irrelevánsnak tűnő drog elemzése mégsem annyira irreleváns, s Antonio bilincsbe veri Gabriel után Pablot is az igazságszolgáltatás tevékenységének akadályoztatása miatt.

Clara elmondja Isabelnek, hogy Pablot letartóztatták, Isabel pedig bevallja, hogy már ő is kipróbálta a drogot, mint mindenki más, de nyugodjon meg nem drogfüggő és a babára is vigyáz. Claranak el kell fogadnia, hogy sok mindent nem tud a gyerekeiről. Hans megverte Denisset, majd pedig kedveskedik neki, csokoládéval erőszakolja, őrült a fickó. Mivel Isabel nem mehet be a börtönbe Gabrielhez, úyg próbálják kijátszani, hogy Renata jár be hozzá és ő lesz a közvetítőjük. Santiago meglátogatja Pablot is a vallatóban és nagyon nem tetszik neki, ahogy a halott fiát akarja besározni a drogkereskedelemmel, a kapcsolat pedig megromlani látszik Pablo és Nacho családja között, Santiago pedig közli Franciscoékkal keressenek egy jó ügyvédet. Norma is ezen van, aki egy olyan ügyvédhez kerül, aki szexuális szolgáltatást kérne cserébe, a nő azonban nem áll kötélnek és helyben hagyja az ügyvédet, végül mivel nem lát mást választást maga kezdi el tanulmányozni a jogot, de teljesen kétségbe van esve. Claudio telefonál Claranak, hogy volt egy betelefonálójuk, aki tényleg tudhat valami Nacho halálával kapcsolatban, de rendőrökkel nem akar beszélni, így Clara és Renata találkozik az informátorral, Manuel pedig követi. Az informátor egy Ingrid Parra nevű lány, akivel együtt szórakoztak a srácok, visszaadja az elveszett okmányt is, amely bizony arra kellett, hogy kokócsíkot szívjanak fel vele. Később Antonio is meglátogatja. Pablo ki akar jutni az őrsről, és a szüleire próbál hatni, mit fognak az emberek mondani, Antonio szerint komédiába illik a jelenet, Pablo továbbra is úgy beszél, mintha Nacho lett volna a díler, kap is egy pofont Franciscotól. Clara akár már el is hinné, hogy Nacho drogdíler volt, de Santiago szerint ez nem így van, míg Maitéék persze Pablot védik, Santiagónál betelik a pohár, amikor már a média is drogkereskedőként hozza le Nachot. Francisco összegzi otthon Maitenek, hogy Pabloból egy igazi Júdás lett. Maite közli Franciscoval, hogy ő nem ítélheti el Pablot, mert tudja, hogy ő pedig füves cigin lóg, úgyhogy az apjától vehette a példát. Francisco szerint az csak fű, míg amit Pablo használ azok mindenfajta káros kémiai vegyületek, százszor ártalmasabbak. Manuel mielőtt hazamenne a munkából feleségéhez és a kisfiához, még szétnéz a La Negrában, és Denissezel beszéleget, a bizalmába próbál férkőzni inkognitóban. Clara egy telefonhívásból tudja meg, hogy Nacho felvételt nyert egy egyetemre, szociológia tanulmányokra, erről ő mit sem tudott, viszont a házvezetőnő annál többet, csak őt avatta be ebbe a meglepetésnek szánt dologba. Ingrid ismét találkozóra hívja Clarat, hallotta a tévében, hogy Nachot drogdílernek állították, és elmondja neki, ez nem igaz, mert aki a drogot valójában árulta az Pablo.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: pén. nov. 04, 2016 10:47 pm 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT6-7:

Ingrid nem hajlandó a rendőröknek is elmondani, hogy Pablo a díler. Pablo eközben a szüleit okolja, hogy ilyenné vált, Francisco ismét fülön csípi a fiát. Norma Miguel atyának panaszolja el, hogy járt az ügyvéddel. Pabloék ügyvédje eléri, hogy a fiú ne kerüljön börtönbe és megússza egyelőre egy háziőrizettel, Norma kiakad, hogy ellenben, akiknek nincs pénzük jó ügyvédre, azokat ukmukkfukk bebörtönzik, mégha ártatlanok is. Clara sem tartja igazságosnak, hogy Pablo hazamehet, de Santiago gondoskodni fog róla, hogy rács mögé kerüljön Pablo is. Florencia Nacho blogján nézelődik, ő az interneten akar bekapcsolódni a nyomozásba. Renata és Isabel pedig ultrahangra mennek. Francisco eléri, hogy a médiában Pablo nevét a lehető legkevésbé emlegessék fel Nacho halálával kapcsolatban, Gabriel legyen a középpontban. Claranak rosszul esik, hogy Isabel nem őt vitte magával ultrahangra, Renata közli Claraval, hogy még azt se kérdezi meg a lányától, hogy van, ő pedig támogatja vele ellentétben, végül Clara nem engedi elmenni a sértett húgát a házukból. Loreto elviszi a teljes jelentést Claráéknak Nacho halálával kapcsolatban, ez nem tetszik Antonionak, szerinte még nem kellett volna. Miguel atya meglátogatja Pablot, és szemére hányja, hogy mennyire csúnyán viselkedik a barátaival szemben. Manuel pedig Ingridet látogatja meg, és kiderül, hogy Catalinának a fotót Denisse és Nacho csókjáról Pablo készítette és küldte el Ingrid telefonjáról, Nacho pedig 3 nővel is kavart: Catalina volt a hivatalos barátnő, és mellette volt Ingrid és Denisse is, ezt követően Manuel előáll Antonionak a teóriájával miszerint a La negra videófelvételei manimpulálva vannak.Clara fenyegető hangvételű sms-t kap, hogy úgy fogja végezni, mint a fia. Pablo el akar lógni otthonról, de Francisco az útját állja. Manuel ismét későn ér haza a munkából, a felesége nem győzte várni a gyertyafényes vacsival, és elaludt.Santiago Nachora emlékezik, majd Renata megkörnyékezi és elcsábítja. Francisco rendezni akarja a baráti kapcsolatát Claraval, Clara azonban nem együttműködő. Miguel atya ügyvédet szerez Gabrielnek, aki szerint sok minden felett elsiklottak a nyomozók, és ezt használják majd ki. Hansékat beidézték vallomást tenni, megfenyegeti Denisset, hogy el ne járjon a szája, ő nem is ismerte Nachot. Clara hajlandó Maitevel megbeszélni a fiaik dolgait, de ekkor állít be Antonio a ténnyel, hogy Pablo küldte Catalinának át a fotót a telefonján, s Catalina is jelen van, így minden dugába dől. Santiago számon kéri Miguel atyán milyen jogon szerzett ügyvédet Gabrielnek. Manuel felhatalmazás nélkül elkezdte vizsgáltatni a videófelvételeket, Antonio nem túl boldog, de kíváncsi az eredményre, és már Manuel is kihallgathat Antonio jelenlétében embereket, és Antonio szerint nem is volt olyan rossz, és igen jönnek az eredmények, a videófelvételeket manipulálták. Loreto kezdeményezi a tisztánlátás érdekében, végezzenek szimulációt, mi történt a végzetes estén, de a szülőknek nem kellene ott lenni. Clara ezzel nem ért egyet.

Clara kiharcolja, hogy ott legyen, amikor rekonstruálják a történteket. Hans a gorilláinak dirigálja, hogy viselkedjenek és mit mondjanak majd a vallatón. Nacho azt mondja Claranak álmában, hogy ne bízzon meg senkiben sem. Isabelnek vallomást kell tennie, Gabriel ügyvédje megmondja, hogy a terhességét nem említse meg semmiképp. Manuel viszi a hírt Hansnak, hogy estére be kell zárni a diszkót a rekonstrukció miatt, Hans nem fogadja jól, majd Manuel a gorillákat kérdezi ki, tudja, hogy betanult szövegük van. Norma úgy látja jónak, ha Isabel és Gabriel a fiú kiszabadulását követően sem lesznek együtt, Isabelt azonban nem érdekli. Habár Hans kihúzta Denisset a nyomorból, megfullad mellete, de Hans szerint Denissenek nem kellenek barátok, csak Papi Hans. Pablo álnéven felhívja Gabrielt nem akarja, hogy Gabriel a szimuláció során bajba keverje, Gabrielben felmerül, hogy Pablo ölhette meg Nachot. Franciscoban is felmerül a kétely, Pablo pedig számon kéri rajta és közli velük, hogy mennyire nem ismerik őt, Francisco úgy dönt, megbeszéli a fiával a helyzetet. Norma is menni akar a rekonstrukcióra, de Gabriel nem engedi. Antonio nem akarja vinni Manuelt a helyszínre, menjen haza a családjához, nehogy úgy végezze mint ő. Pablo füves cigit lop az apjától, hogy ellazuljon, este pedig megkezdődnek a végzetes estén történteknek a megvalósítása, Hans pedig a szimulációt követően sem nyithat ki. A diszkót követően a közúton folytatódik az szimuláció, ahol Gabriel és Nacho verekedtek, majd pedig odamennek, ahol a kocsit a mélybe taszították. Felbukkan Coyote, aki korábban nem tanúskodott, de ő hívta ki a rendőröket a balesethez, a nyakában pedig Nacho elveszett medálja. Antonio megbilincseli, és egy véres kődarabot is találnak, amivel Nachot agyonverhették, és a bizonyítékok közé helyezik. Bent Manuel hallgatja ki Antonio módszereivel Coyotet, és egy tetoválásból rájön, hogy már volt börtönben a férfi. A szimulációt követően pedig a résztvevők megrendültek, hogy milyen halált kellett Nachonak halnia.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: szomb. nov. 05, 2016 2:35 am 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
Pár mondatban írnék a sorozatról:

Miért kezdtem bele?

Mert a téma megfogott, a központi kérdés mennyire ismerjük a gyerekeinket. Ilyen központi szállal én még nem követtem nyomon a sorozatot, pláne úgy, hogy számomra egy idegesítő színész, Mario Cimarro a főszereplő, amitől muszáj vagyok eltekinteni. Az Argos sohasem volt arról híres, hogy romantikus sorozatokat gyártott volna, ellenben igen kényes témában a mexikói problémákat boncolva. Aki romantikus sorozatot akar nézni, az ne a Vuelve tempranoba kezdjen bele, mert akkor hamar ráun, ez inkább egy bűnügyi novella, melynek főszálát képezni Ignacio Urrutia gyilkosának a kézre kerítése. Engem nagyon izgat az, hogyan mutatják be a nézőnek azt, hogyan dolgozza fel a család a 23 éves fiúk halálát, hogyan lehet egyáltalán feldolgozni ezt. Egy anyának a küzdelmét, lelki vívódását láthatjuk, egy nő, aki minden követ megmozgat, hogy kézre kerítse a fia gyilkosát, miközben az ügy egyre szövevényesebbé válik. Mitől lesz jó egy anya, mitől lesz jó egy feleség, mitől lesz jó egy szakember, erre is keresi a választ a sorozat, és hol van ezek között az átjárás?

Az eddigi 15-ből eddig 7 epizódot néztem meg, eddig kb azt vártam, amit kaptam. Gaby de la Garza határeset a felnőtt gyerekes anyuka eljátszására, de éppen belefér, nekem továbbra is Esmeralda Pimentelére hasonlít a játéka. Mario Cimarrot elviselem, nem hiszem, hogy túl sokat rá kell játszani a durva zsaru karakterére. Sharis Cidtől most látok először olyan alakítást a gyermekéért mindenre képes anyában, hogy megjegyezzek egy alakítását, szerintem neki jót tett, hogy kiszakadt a Televisától. Carlos Ferro a jóságos, elhivatott újonc rendőr, aki egy igazi komoly esetben vehet végre részt, és rendszeresen összeütközésbe kerül felettesével. Mi jut róla eszembe? Az újonc rendőr, amit alakít, kevesebb eszközzel játszik, mint általában (Reina de corazones, De que te quiero te quiero, Mi corazon insiste), de elhiszem, hogy tényleg újonc a csapatban. Azt viszont meg kell jegyeznem, hogy a családi jelenetek nincsenek a topon, Manuel családos ember feleséggel és kisgyerekkel, viszont egyáltalán nem érzem az összhangot közte és a feleségét játszó színésznő között. Alex Durán elég őrül karakter Hans Dietrichként, csípem. Alejandra Ambrosi misztikus, spirituális karaktere a jóságos nagynéni, ugyanakkor úgy érzem, hogy ez csak egy álca és valójában kihasználja testvére roppant nehéz helyzetét, hogy megszerezze mindazt, amit felépített, ami neki nem sikerült az életben. A fiatalság közül Andres Delgado (Pablo) roppant tehetséges, valamint Christina Rodlot (Isabel)és Palmeira Cruzt (Ingrid) emelném ki.

Mostanában egyre több sorozatnál alkalmazzák a flashbackelést, és itt is, hogy bemutassák mi volt a múltban. Hál'istennek a mértékét tekintve nincsenek olyan mennyiségben, hogy zavaróak legyenek a számomra.
A történet kibontása megfelelő ütemben halad, egyre bonyolódnak az események, árnyalódnak a karakterek, s lassan kiderül, hogy a legtöbb ember álarcot visel. Tetszett az ábrázolása annak is a sorozatban, hogy milyen más esélyekkel indulnak jogi esetekben a gazdagok és kevésbé gazdagok, annak bemutatása, hogyan harcol a pizzaárus fiú anyja a saját eszközeivel, hogy fiát kihozza a börtönből, míg másoknak egy jó ügyvéd megfizetésével könnyű dolguk van, ez csak egy mellékszál volt, de nagyon is volt helye benne.

7 epizód után, plusz a másik 8-at áttekerve 10/8-ra osztályozom a látottak alapján.
Ajánlom mindazoknak, akiknek nem feltétlen fontos a központi szerelmi szál a történetben, mert egy nagyon korrekt történettel állunk szemben. Lehet, hogy lesz benne később, de egyelőre nem igazán látok erre utaló jeleket.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: vas. nov. 06, 2016 2:00 am 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT8

A rész elején kiderül, hogy Antonio és Loreto, ha úgy gondolják, hogy levezetik a feszültséget egymás ágyában kötnek ki, de még az ágyban is az Urrutia fiú ügye a téma, valamint, hogy Loretonak nem adatott meg az anyaság.
Gustavo Lima, Gabriel ügyvédje szembesítést kér Pablo és Gabriel között, amely eredményesen zárul, és Gabriel kikerül a börtönből Pablo vallomása alapján úgy, hogy Pablo sem sározódik be vele. Santiago azonban nem tekinti lezártnak az ügyet, Clara viszont elégedett azzal, ha az egyik megúszta, akkor a másiknak is joga van szabadlábon védekezni. Isabel nagyon boldog, hogy születendő gyermeke apjával ismét együtt lehetnek, már a baba nevét tervezgetik. Isabel szeretné Ignacionak elnevezni a testvére után, ám Renata közbeszól, hogy ez nagyon nem jó ötlet, Clara nem díjazná, Santiago meg egyenesen felrobbanna tőle. Renata egyébként ismét megkörnyékezte Santiagot, és épphogynem buktak le Miguel atya előtt a dolgozóban, bár furcsállta a pap ezt a fajta közelséget a testvére és a sógornője között.
Clara szeretne visszamenni dolgozni, képernyőre kerülni, Francisco azt mondja, hogy a vezetőség egyelőre nem engedi. Clara elindul a felsőbb vezetőkhöz, amikor Francisco elmondja, hogy ő nem engedélyezi a képernyőre kerülését, fél, hogy Pablonak ártanának vele, egyébként Maite kérése volt ez Franciscohoz. Maitenek kezd elege lenni Claraból, szerinte ugyanis a férje otthon is csak Clarat emlegeti állandóan. Azonban Clara előtt ha bezárják az ajtót, keres egy ablakot, hogy képernyőre kerülhessen, és a konkurens tv adónál készítenek vele az ő kérésére interjút, melyben felhívja a figyelmet, hogy jobban figyeljenek oda az emberek a gyerekeikkel való kapcsolatukra, mert ő valójában nem is ismerte a fiát, Gabrielt és Pablot nem nevezi meg felelősként, semlegesen beszél róluk, azonban, akit belekever, hogy köze lehetett a fia halálához az Hans Dietrich és a gorillái. Hans dühös is miatta. A fia barátaiban nem csalódott, inkább beleborzongott az történtekbe, hogy ilyen előfordulhat, hogy így képesek magára hagyni a "legjobb barátot". Francisco a konkurenciánál adott interjút követően úgy dönt, visszaengedi a képernyőre Clarat, ám Clara a szemére hányja, hogy tudja nagyon jól, hogy cenzúrázzák a nézők üzeneteit Clarahoz, amelyek károsan hathatnak Valenzueláékra. Nahát igen, a sorozat elkalauzolja a nézőt a médiamanipuláció világába is.
A rendőrségen megjelenik egy meleg pár, akik épp elmentek autóval a gyilkosság időpontjában, de semmi hasznossal nem tudnak szolgálni Manuel számára, akit én úgy látok, otthon a feleségével, kb csak a kisfiuk Mateo köti össze. Bírtam amikor ülnek az asztalnál, a háttérben a baba játszik, ők meg elvannak szótlanul, és amikor a csaj megszólal Manuelnek egy ilyen témában, hogy el kellene dönteni, hogy hány levegőtisztító berendezést vesznek, ami semlegesíti a bacilusokat, hogy a kisfiú ne legyen beteg. Hát Manuel is úgy nézett a feleségére, mint egy ufóra, hogy azt meg mi a francnak. :D :D :D Hát én is így néztem :D :D Manuel felesége nem örülne neki, ha a kisfiából is felnőtt korára rendőr lenne, mint a férjéből.
A rendőrség beazonosítja a Nacho medálján található vér gazdáját, Hans vére van a medálon, Antonio le is tartóztatja miatta.
Marie takarít Nacho szobájában, Clara meglátja és megtiltja, mindennek érintetlennek kell maradnia. Marie szól, hogy talált valamit, és odaadja Claranak Nacho fényképezőjét, amelyben van egy jó néhány kép, melyen Nacho és Denisse láthatóak, és nagyon is szerelmeseknek tűnnek. Clara beállít Denissehez magyarázatért, aki azt mondja, hogy semmi extra nem volt a kapcsolatában, mindössze egy simulós, játékos srác volt, és így készültek a fotók, de semmilyen kapcsolat nem volt ezenfelül közöttük. Ekkor érkezik Manuel, hogy Denisset is ki fogják hallgatni, és vele kell mennie, és persze a fényképek szem előtt vannak, Manuel pedig meglátja, Denisse pont ezt szerette volna elkerülni.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: vas. nov. 06, 2016 11:33 am 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT9

Hans nevetségesnek találja az előállítását a fogdában, Loreto szerint óvatosnak kell lenniük, ugyanis nem lesz elég egy véres medál, emlékezzünk csak Gabriel zöld felsőjére. Manuel ekkor állít be a Denisse - Nacho fotókkal, na ez már valami, Loreto Manuelt kéri meg, hallgassa ki Denisset, tetszik neki az újonc elszántsága látszik, hogy tényleg meg akarja oldani az ügyet. Antonio felügyeli, de Denisse nem mond semmi terhelőt Hansra nézve inkább hálás neki, mert sokat segített rajta. Majd mikor Hans ismét Manuel elé kerül, nem tudja magát türtőztetni Manuel, és elkapja Hans nyakát, de Antonio kiviszi Manuelt onnan.
Clara és Isabel továbbra sem kerülnek közel egymáshoz, az anyának fáj látni, hogy ellenben Renataval mennyire jól kijön a lánya.
Gabriel felfedezi, hogy van egy csomó rendezetlen számla otthon, vissza akar menni a pizzériába, de a tulajdonos közli, hogy a felesége nem engedi ezt meg.
Florencia bevallja Miguel atyának, hogy Nacho halálának estéjén ő is a diszkónál volt, de nem engedték be, viszont látott valamit: miután a kidobók megverték Nachot, és Gabriellel távoztak, Nacho még egyszer magában visszatért Denisse miatt, és Hansszal verekedett össze. Isabel dühös lesz a húgára, mert ha hamarabb elmondta volna, akkor Gabrielt nem hurcolták volna meg, de nem sokkal később megenyhül az irányába, végülis ő is titkolta a terhességét. Megérti, mert a szüleik csak ítélkeznek és nem foglalkoznak velük, Isabel Clara és Santiago szemébe mondja, hány olyan pillanat volt, amikor magában volt. Gabriel megjelenik náluk, Santiago elzavarja, Clara szerint nem jó ötletek ezek a meglepetésszerű látogatások. Florencia elmondja a történetet a zsaruknak is, és egy barátnőjével Josefinával voltak együtt. Josefinát is kihallgatják az anyja jelenlétében, aki az anyai nyomás hatására letagadja az egészet, és azt hazudja, hogy végig otthon voltak, nem szöktek ki. Később Santiago elmegy Florenciával Josefináékhoz, a lány anyja azonban nem engedi be őket, így más módszerhez kell folyamodni, hogy bebizonyítsák Florencia verzióját.
Pablo megszökik otthonról, Catalina segítségével a szülei drogosan, ittasan a gyilkosság helyszínén találnak rá. (Itt volt egy jó mondat, míg keresik Pablot, hol lehet, igénybe veszik a facebookot is a szülők, és Francisco meglepődik, hogy Maitének van facebook-profilja: ő nem tudott erről, és elkezdi: estos para chavos - tehát férfiaknak való dolog. Hol él Francisco? Szaúd-Arábiában és nem Mexikóban??? Ajj,ajj, que machista eres Francisco, én csak ennyit mondok neked, hahaha, jó itt cseppet ledöbbentem.) Pablot egy kávéval próbálják józanítani, de nagyon ramaty állapotban van, és mivel Pablo teljesen a történtek és az emlékezetkiesés hatása alatt van, egyre nagyobb magában a kétely, nem-e ő ölte meg Nachot, és ezt hajtogatta, amikor megtalálták. Pablot felviszi Francisco a szobájába aludni, reggel mikor bemegy Maite hozzá teljesen öntudatlan állapotban talál rá. Beviszik a kórházba, túladagolta magát, Maite tagadja az orvos előtt, hogy drogozna a fia, de Francisco nyíltan kimondja. Az orvos közli keressenek egy jó szakembert vagy a fiuk már az életével játszik. Franciscoék erre magukhoz hívják Claraékat, hogy vonják vissza a feljelentést Pablo ellen, mert nem bír a fiú megbirkózni a stresszhatással, Santiago azonban nem hajlandó. Ha Pablo nem sáros, akkor nincs mitől tartania, nem fogja elvakítani a családok barátsága, hogy akadályoztassa az igazságszolgáltatást.
Claranak még telefonált egy jósnő, Luz, hogy a fia üzent neki álmokon és látomásokon keresztül. Clara nem veszi figyelembe rossz tréfának véli az egészet.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: vas. nov. 06, 2016 12:48 pm 
Offline

Joined: szomb. okt. 29, 2016 2:16 pm
Posts: 56
Ez nagyon jónak tűnik, nem szoktam rászánni magam gyakran bármiféle fordítás nélküli részeknek, de legalább az első részt látnom kell. Úgy fogalmazol mint a hivatalos csatornák, próbálkozni kell. Köszi az ismertetőket.
A képed alapján (alul) neked bejött a Los miserables a Telemundótól?


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: csüt. nov. 10, 2016 11:41 pm 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT 10

Antonio értesíti Pablo családját, hogy most már elvihetik a Gabrielnél talált pénz, amit ugye a Pabloéként nevezett meg. Francisco nem engedi meg, még belekeverik a fiát a végén. Pablo másképp gondolja pénz pénz és kész, de most nincs szavazati joga. Pablonak azért kellene a pénz, mert azzal adósa valakinek, aki telefonon követeli tőle az összeget. Gabrielt is felhívják a rendőrök, érte megy a pénzért el is viszi, de előtte Antonio megtréfálja egy hülye viccel, hogy le van tartóztatva, szegény fiú, hahaha. Gabriel a pénzből szeretné az anyjának kifizetni a számláit, de Normának nem kell abból a pénzből egy peso sem, Gabriel így jobb híján bevásárol belőle a születendő gyerekének, hiába követeli tőle vissza Pablo a pénzt, Gabriel nem adja, mert pont miatta került a börtönbe, és ez most jár neki.
Hanst kihozzák a börtönből, hamis tanúvallomások alapján, sajtótájékoztatót ad, lemos magáról minden felelősséget és a bárjáról szintúgy, Loreto forr a dühtől miatta, Hans pedig otthon kifizeti a tanúskodókat. Hans telefonon figyelmeztet valakit, hogy a pénzét adja meg (innentől kezdve egyértelmű, hogy Pablo lesz az), Denisse előtt nem mondja miről van szó, majd egy sikertelen szexuális együttlétet követően(Hans hibájából fakadóan) Denisse kutakodni kezd a telefonjában, de lebukik, Denisse pedig bezárkózik előle, hogy nehogy megverje miatta.
Clara elbizonytalanodik azt illetően, hogy nem vonják vissza a keresetet Pablo ellen, de Santiago továbbra is kitart, hogy Valenzueláék érzelmileg akarják befolyásolni őket. Luz telefonál Claranak és közli vele, hogy a közelében van egy olyan személy, aki össze akarja zavarni, és nem akarja, hogy a nyomozásban előrébb jusson. Clara kezd hinni a látónak, Santiago szerint badarság.
Marie szerint is túlzó Renatanak Florencia és Isabel kegyeibe férkőzése, és érezteti is vele, nem kell Florenciának ágyba vinni a reggelit, és ha problémája van, megtudja védeni magát. Pofon is vágja Josefinát, amiért letagadta, hogy kiszöktek a La Negrába Nacho halálának estéjén. Az esetet feltöltik a netre, Claráék is látják, nem örülnek neki Santiagoval, Renata védi Florenciát. Clara kap egy beszélgetős műsort, melyben fiatalokkal beszélget majd a bulizási szokásaikról, és Hanst veszi első műsorában górcső alá.
Manuel és Sofia elmennek vacsorázni kettesben, a gyereket rábízzák Sofia testvérére, de az este nem jól sül el. Sofia ismét jön a félelmeivel, hogy nem steril a kaja, elkapnak valami bacikat, jobb lenne otthon. Másnap pedig Manuelnek ismét sokáig kell maradni az irodában, Sofia ismét a gyerekkel kettesben a négy fal között. Manuel előbányászik egy aktát az egyik kidobó, Alfredo múltjából, megerőszakolt egy lányt, de a feljelentést visszavonták. Beidézi a rendőrségre a lányt, és elmondat vele mindent, majd szól Alfredonak, hogy vagy elmondja az igazat mi történt Nacho halálakor, vagy megnyitják ismét az ügyet. Afredo igent mond, de Hans meghallja, majd amikor másnap a rendőrök találkoznának Alfredoval, Alfredot a szemük előtt lövik szitává egy autóból.
Pablo azért érzi azt, hogy ő ölte meg Nachot, mert rossz barátja volt, bárcsak meghalt volna ő is. A szülők szerint pszichológusra van szüksége, de ellenáll. Francisco áttúrja Pablo szobáját és 3 féle drogot is talál nála. A szülők elhívják Catalinát is, hogy segítsen rávenni a fiúkat a terápiára.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: pén. nov. 11, 2016 1:55 am 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
Rövidítek, mert ha jön a La candidata, sok lesz egyszerre:

VT11:

- Sofia kiakad, mert a lövöldözésben Manuel is meghalhatott volna. Antonio is meglepődik Manuel hozzáállásán: megkérdezi: ember vagy, vagy robot? Ezt vicces, hogy ő kérdezi, de jogos.
- A pszichiáter egy tengerparti rehab központot javasol Pablonak, de a fiú nem akar menni. A szülők tanácskoznak.
- Catalina dolgozni kezd gyakornokként a médiában, Clara segédje lesz. Gabriel meg a rendőröknek segít be. Összefutnak a La negrában, Guero azonban kihallgatja őket, hogy mi járatban.
- Florencia büntetést kap, amiért megütötte Josefinát.
- Loreto tart tőle, hogy Claráék célpontok lehetne, így azt szeretné, hogy minél kevesebb infót kapjanak, hogy ne nyomozhasson a saját szakállára.
- Miguel atya egy találkozót szervez a fiataloknak, hogy végleg elbúcsúzhassanak Nachotól. Ő is észreveszi, amit Marie, hogy Renata tulajdonképpen úgy viselkedik, mintha ő lenne Santiago felesége.
- Hans meglátogatja Pablot (ugye, ugye megmondtam) és követeli a pénzét. Megfenyegeti, hogy lábak nélkül marad. Pablo ijedtében az anyjához fordul, hogy kifizethesse Hansot, Maite megdöbben.
- Clara hívást kap egy Patricio nevű fickótól, hogy pénz ellenében, mindent elmond, amit tud Nacho haláláról. Mire Clara és Santiago odaérnek a férfit megölték. Patricio felesége, Carolina attól tart, hogy ő lesz a következő.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: szomb. nov. 12, 2016 2:22 pm 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT12:

- Carolina szerint Nachoval egy kiegyenlítetlen tartozás miatt számoltak le.
- Manuel körbeszaglászik a helyen, ahol Patricio hallotta az infót, de sok minden érdemit nem tudnak meg tőle. A kocsmáros, aki jelenleg Antonio exének a pasija, üdvözletét küldi Antonionak, aki felhergeli magát, és szétveri az üzletét, hogy megtanítsa, vele ne szórakozzon.
- Kiderül, hogy Patricio sem lett öngyilkos, hanem megölték.
- Gabriel elárulja Isabelnek, hogy Antonioéknak segít, miután a lány hazugságon fogta és megpofozta.
- Maite megszerzi Pablonak a 200 ezer pesót, a fiú kifizeti Hanst. Hans azonban megzsarolja és kényszeríti a drogterjesztésre Pablot, aki reszket, mint a kocsonya. Hansot nem érdekli, hogy háziőrizetben van, oldja meg, ahogy akarja. Pablo ismét belövi magát.
- Francisco magyarázatot követel Maitétől, hová lett a pénz a számlájukról, de Maite nem mondja meg, hogy Pablonak kellett.
- Clara elmondja Francisconak, hogy Santiago féltékeny rá, mivel szerinte sok időt töltenek együtt.
- Santiago szeretne elmenni a családjával vakációzni, elfeledni a történteket, kikapcsolódni, de Clara ezt nem engedheti meg magának, amíg nincs meg a fia gyilkosa.
- Renata elektromágneses ágyra kér pénzt Santiagotól, majd szexelni akarnak, de Clara majdnem rájuk megy. Florencia akadályozza meg benne: Nachoval álmodott, aki azt mondta neki, hogy vigyázzon egy hozzá közel álló személlyel.
- Renata reggelre kidekorálja a nappalit és az étkezőt, Clarat mélységesen felháborítja, mert a fiuk még csak nem régen halt meg. Kimegy a temetőbe, és találkozik Gabriellel: mind a ketten hibáztatják saját magukat.
- Renata megtalálja Santiagot a szokásos bárjában, iszogatva, nézegetve a pincérnőket, majd egy hotelbe mennek, ahol ismét egymáséi lesznek, de az aktus végével Santiago kiadja Renata útját: szeretné a családját újra egyesíteni, és ehhez Renata nem kell, úgy hogy szedelőzködjön a házából, eddig tartott a "szerelmi kaland".

Jelenleg a 22. résznél tart a sorozat, én közben már átpörgettem őket, eljutott addigra a sorozat, hogy az aktuális részek után azt mondjam 10/10-es.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: szomb. nov. 12, 2016 10:57 pm 
Offline

Joined: hétf. máj. 12, 2014 9:10 pm
Posts: 171
Huh, én imádom az ilyen témájú filmeket/sorozatokat, úgyhogy jöhet! Minél hamarabb. :)

_________________
https://webnovellablog.wordpress.com/


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: szomb. nov. 12, 2016 11:42 pm 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
Soha nem voltam oda a krimikért, a krimis típsú sorozatokért, itt sem az fogott meg: hanem az a kérdés, hogy mennyire ismeri az ember a gyerekeit? És tudtam, hogyha az Argos, jó most Imagen Tv, akkor nem csalódok. Nem láttam még sorozatot tőlük, csak olvastam fórumokat, és nem fikázták a sorozataikat, pont ellenkezőleg, komolyan írtak velük kapcsolatban.

Nagyon jól ábrázolják a szülő-gyermek kapcsolatokat (mitől lesz valaki jó szülő?, hogyan kezeljük a problémás fiatalokat? hogyan lehet feldolgozni egy gyermek halálát? Mire vagy hajlandó a gyermekedért, ha gyilkossággal vádolják?),

akkor a fiatalok drogproblémáit (másabb, mint ahogy Larrosa oldotta meg a Sonadorasban, Amigas y Rivalesben valamint a La Vias del Amorban, és hasonlót (Imagen TV-hez hasonlót) várok Giselle Gonzaleztől is a La candidataban is),

a válságba jutott házasságokat (kívülről lehet tökéletes, de belülről???),

akkor ott van a főhősnő testvére (Renata, a báránybőrbe bújt farkas), aki szó szerint el akarja lopni a testvére életét,

s ahogy tovább nézem egyre több mindent hoznak ki a sorozatból Manuel és Sofia kapcsolata (az újonc zsaru már túlontúl elhivatott, a feleség a kb 1 éves gyerekkel egész nap a négy fal között, kb becsavarodik, depressziós lesz),

sőt a 22. részeknél, igaz csak tekertem, de úgy láttam, mintha fiatalkorúak prostitúcióját is képbe hozták volna,

és az iskolai bullying is megjelenik a történetben, ez viszont már fix, és mindezt egy bonyolult gyilkossági ügy köré építve.

Ez egy komoly történet, amiben abszolút nem a romantika dominál, de pl az Isabel - Gabriel szál tetszik, aranyosak együtt.
Szerintem illik a sorozatra családi dráma kifejezés is.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: vas. nov. 13, 2016 2:20 am 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT13:

- Clara még ébren várja Santiagot, aki azt hazudja egy régi barátjával volt. Persze nem volt elérhető, amikor Clara tudatni akarta vele, hogy Patriciot is megölték.
- Egy cigarettán található DNS-nyomok, amit Patrico ágya alatt voltak, egy Leo nevű fickóhoz vezetnek, de az eredmény csak annyi lesz, Patricio valójában semmit sem tudhatott Nacho gyilkosságával kapcsolatban. Leonak tartozott 100 ezerrel, s pont ennyit követelt Claráéktól.
- Nem írtam, de a zsaruk meglelték Nacho telefonját a 11. részben, s az alapján, most egy Candy nevű nő után nyomoznak, akivel Nacho nagyon sokat beszélt üzenetek formájában.
- Manuelt irritálja Antonio közönyössége a nyomozás előrehaladta iránt.
- Manuel mikor hazamegy gázszagot érez a lakásban. Sofia erre rástresszel, Manuel hiába nyugtatja, a felesége nem tud szabadulni a gondolattól, hogy akár meg is halhattak volna, az esti szeretkezés pedig így ugrott.
- Maite Claratól kér pénzt kölcsön Pablonak, hogy megszabaduljanak Hanstól.
- Catalina a drogozással kapcsolatban érdeklődik a diákoktól az iskolában a munkája kapcsán természetesen senki sem segítőkész. Összetalálkozik a kiszökött Pabloval és majdnem lebuktatja, hogy drogot árul, de egy arra járó járőrnek köszönhetően nem sikerül. Pablo időben hazaér az apja előtt, de Francisco veszi fel a telefonját, és megtudja benne van a fia a bizniszben, és mikor elmegy otthonról ismét, követni kezdi, viszont halálfélelemmel tér haza, mert elment a La Negrába a fia után, de ott pisztolyt nyomtak a fejéhez. Francisco azt kívánja bárcsak ölték volna ott meg.
- Miguel atya kéri Santiagot uralkodjon magán, mert egyszer már vétett az életben hibát Clara ellen.
- Gabriel ismét zenélni kezd a bandájával, egyelőre ingyen, egy Sergio nevű pasas azonban felfigyel rá. Később Gabriel megkéri Isabel kezét, aki igent mond.
- Santiago kéri Clarat küldje el a házból Renatat, de Clara nem hajlandó, így Santiago összepakolja Renata holmiját, de Renata ekkor panaszolja el, hogy nincs hová mennie, földönfutó lett, elúszott mindene.
- Renata olyan hullámosra csinálja a haját, hogy Clara hasonlítson, majd a másnapi szülinapjára ünnepséget tervez. Clara közli nem szeretne semmit, viszont Renatat nem lehet leállítani. Clara másnap ideges is lesz miatta, Santiago pedig amiatt, hogy Gabriel is jelen van. Clara próbálja türtőztetni magát, de nem megy, földhöz vágja az ajándékot, a süteményt és elrohan, neki nincs kedve ünnepelni a fia nélkül: egyedül akar lenni, a fiát akarja visszakapni ne vigasztalja senki se, elege van a házasságából, elege van az életéből, nem tudja így folytatni tovább.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: hétf. nov. 14, 2016 1:29 am 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT14

- Clara Nacho szobájába megy aludni, Santiago leordítja Renata fejét.
- Maite leissza magát a történtek után, elege van a fiából és a férjéből.
- Hans orvossal vizsgáltatja a merevedési zavarait, amely lehet valamelyik drognak a mellékhatása, majd Denissen gyakorol.
- Pablo tudni akarja Hanstól, mi történt Nacho halálának éjjelén, mert amnéziája van. Annyit tud meg, hogy azért véres Pablo ingje, mert mikor Ignacio visszament egyedül, és Hans megverte, ő segített eljönni a srácnak. Pablo megkezdi az első terápiát a pszichiáterrel ezt követően.
- A gázszerelő mindent rendben talál Sofiáéknál, a nő továbbra is parázik.
- Loreto szerint Manuelt kellene ráállítani a Candy ügyre. A rendőrök lefoglalják Nacho számítógépét, majd amikor látják, hogy Candy aktív, Manuel Marco névvel ráír Candyre.
- Renata kiveti a hálóját Antoniora, Santiago közli vele, hogy Clara el akar tőle válni, jajj, de hát Renatnak nem ez a célja, ő neki Santiago csak szexre kellett, beszél Claraval, és Clara pedig kibékül Santiagoval.
- Clara egyébként zsákutcában érzi a házasságát, akárcsak Francisco és bevallják egymásnak. Francisco visszaadja a pénzt Claranak, amit Maite kért kölcsön.
- Elkészül az első riportanyag a fiatalok bulizási szokásairól, Catalina felfedi, hogyan játszák ki a szülőket, a fiatalok pedig emiatt közellenségként tekintenek rá.
- Santiago visszaemlékezik, hogy konfliktusa volt a fiával, s azt hitte egy kis pénzzel elrendezett mindent vele.
- Clara Marie tanácsára fogadja Luzt, a látót.
- Nyilvánvalóvá válik, hogy Denisse és Nacho jóban voltak, mintha Denisse szerelmes is lett volna bele. Denisse nem bírja Hans mellett, s egy rakat gyógyszert szed be, Manuel talál rá az ájult nőre.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: hétf. nov. 14, 2016 11:28 am 
Offline

Joined: szomb. okt. 29, 2016 2:16 pm
Posts: 56
Ez a sorozat, hogy-hogy fent van a youtube-on egészben?


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: hétf. nov. 14, 2016 12:33 pm 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
Idézet:
Ez a sorozat, hogy-hogy fent van a youtube-on egészben?


Ha jobban megnézed az nem a mexikói verzió, hanem a chilei. Az 2014-ben készült.
Ennek itt találod az epizódjait: https://www.youtube.com/channel/UCh_qvb ... kPg/videos amíg meg nem szüntetik a felhasználó csatornáját, mint több másikét is.

Belenéztem ugyan, de a mekka verzió nekem jobban tetszik. Még Cimarroval is rokonszenvesebbek a színészek, és jobb a zenei hanghatás is, azaz a feszültségkeltés.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: hétf. nov. 14, 2016 2:47 pm 
Offline

Joined: szomb. okt. 29, 2016 2:16 pm
Posts: 56
Hát én most egy jó pár dologgal el vagyok havazva (igazi dolgokkal, nem sorozatokkal), de azért az ismertetőket nagyon jó elolvasni amit írsz. És engem is érdekel ez a téma a fiatalokról (a fiatalt érdekli a fiatalok témája. D)
Az angoloknál a PLL nem lett volna rossz mint zaklatás, ha nem barbie-sítják el. És nem fordítják ki értelmetlenül az időhúzás érdekében.
A Vuelve temprano-nál szerintem helyén vannak a dolgok.


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: kedd nov. 15, 2016 12:37 am 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT15:

- Antonio kórházba viszi Denisse-t, ahol megmentik az életét. Hans pedig Denisse szájába adja a választ a rendőrök miért kérdésére: gyerekkora óta depresszív hajlama van a lánynak, valójában elege van Hans fogságából, és Nachoval terveik voltak.
- Antonio az estét Renataval tölti, aki hazaérve Clara és Santiago előtt ecsetelgeti mennyire jó volt a titokzatos idegen férfival. Santiago nagyon zavarja, hogy ilyen hamar lecserélték.
- Santiago elküldi Luzt a házukból.
- Isabel Santiagoval akarja elfogadtatni Gabrielt, de nem megy neki, ahogy Normanak sem Isabel és a családja, bár a nő lehet könnyebb eset lesz.
- Florencia kapcsolatba lép ismét Candyvel.
- Lemegy a második adás a tv-ben a fiatalok drogozási szokásairól, ahol sokan megszólalnak név nélkül is. Az egyikőjük elmondja, hogy a La negraban vásárolta.
- Antonioéknak meg kell találni a srácot, aki a La Negraról beszélt, Francisco azonban nem adhat ki adatokat. Pablo megtalálja a srácot, és közli Marceloval, hogy ha meglelik a rendőrök ki ne mondja, hogy tőle volt az anyag. Mivel Pablot figyelik, így látják a találkozót, és nem sokkal később elkapják a nyilatkozatot tevő srácot, akinek van egy érdekes videófelvétele Nachoról.
- A videón Nacho látható totál bedrogozott állapotban, amint Clarat próbálja elérni, de sehogy sem sikerül, és azt kiabálja, hogy minden rosszra fordult. Clara kibukik a látottakon, orvost hívnak hozzá, de Clara széttépi a felírt recepteket.
- Azonosítják az ismeretlen drogot, ami Nacho vérében volt: burundanga, az ördög lehelete.
- Manuel Antonio elé tárja Candy utolsó üzenetét Nachohoz, melyben figyelmezteti, hogy veszélyben a fiú élete. Manuel szerint Candyt minél hamarabb kézre kell deríteni, mert ő tudhatja, kicsoda Nacho gyilkosa. (na mibe, hogy Denisse lesz Candy? :D :D túlontúl egyértelmű)

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: kedd nov. 15, 2016 5:29 pm 
Offline

Joined: szomb. okt. 29, 2016 2:16 pm
Posts: 56
A Denisse-Candy dolgot a wikipédia is elárulja (szokás szerint -.-) :(


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: szer. nov. 16, 2016 12:54 am 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT 16

- Manuelék rákapcsolódnak Florencia beszélgetésére Candyvel. Találkozni akarnak a rendőrök is odamennek, de Candy nem tud elmenni, ők meg tévedésből egy szőke nőt fülelnek le, aki nem más, mint Antonio exnője, Julia. Antonio később figyelmezteti Juliat, hogy a kocsmáros pasi, akivel jelenleg együtt van veszélyes vizeken evez.
- Santiago megtudja a rendőröktől, hogy Nacho vérében burundanga volt, sérelmezi az infók apró csöpögtetését.
- Santiago rajtakapja Isabelt és Gabrielt, amint csókolóznak náluk. Gabrielt kirakja a házból, s amiért így bántak a fiúval Norma sem akarja Isabelt a házában tudni. Ám Isabel egy vita után Santiagoval elköltözik otthonról és Norma befogadja.
- Gabrielt kitiltják a La Negrából, meg is verik, ő meg feljelenti a kidobókat.
- Clara elmondja Maitenek, hogy hisz a látó asszonynak, utánajárt és nem sarlatán. És Clara biztos, hogy Hans van a háttérben. Maite félti Pablot, hogy kapcsolatba hozzák Hansszal.
- Pablotól elfordultak a barátai, nem hajlandóak találkozni vele.
- Pablot hipnotizálni fogja a pszichiátere, jobb megtudni mi történt, mint kétségek között élni. Maite bármi áron kitart a fia mellett, és ha rosszat is tett az utolsó pesóig azon lesz tistztára mossa a nevét. Francisco nem ért egyet a bármi áronnal.
- Hans egy Mario nevű nagyon befolyásos vén disznóval dumál, s arról társalognak mennyire van még középpontban Hans Nacho gyilkossága miatt, mert kellenének neki és a barátainak kuncsaftok. Hans és Denisse kibérelnek egy hatalmas házat. (Mi ez? Hans a strici, Denisse meg a madám? Érdekes!!!)
- Renata továbbra sem szakad le Antonioról, és pont úgy jön ki a lépés, hogy kétszer is csókolózzon vele Santiago szeme láttára. A férfi nem bírja tovább féltékeny Renatara, és már ő rántja magára. Épp szexelni készülnek, amikor Clara dörömböl a bezárt dolgozószoba ajtaján.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: szer. nov. 16, 2016 10:27 pm 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT17:

- Renata és Santiago megússzák a lebukást. Renatanak sikerül kiszöknie, míg Claraék a kulcsot keresik.
- Clara felfedezi, hogy Isabel sehol sincs, de a lány hazaszól, hogy Gabrielnél van. Reggel pedig nem megy haza a szüleivel, Norma pedig a leendő menye pártjára áll, pár napot még maradhat.
- Pablo megkezdi a hipnózist, ami egyelőre nem vezet eredményhez. Maite szerint jobb lenne úgy hagyni a dolgokat, ahogy vannak, de Pablo tudni akarja mi történt azon az estén.
- Denisse rengeteg női holmit vásárol, majd becserkészi az első fiatalkorú kiscsajt, Soniat, akinek a hebehurgya meséiből kiderül, hogy valójában lelécelt a szüleitől. Hans és Denisse modellmunkát ígér neki. Érkezik egy vén disznó, akinek jelent Hans, hogy Denisse intézi a lányokat, a vén sundormányos majd beszél egy bíróval Hans érdekében, aki az ő oldalukon van.
- A meggyilkolt Alfredo egy rokona, Cassandra érkezik pénzért, vagy beszél a rendőröknek. Hans megöleti a nőt Gueroval.
- Manuel látja, amint Pablo a kisdíler találkozik a nagydílerrel. Fotók is készülnek, elviszik a szülőkhoz, Pablot bedrótozzák, hogy buktassa le Hanst, amint drogot vesz tőle, és így lecsukathatják. Pablo bár fél, de kötélnek áll, úgy néz ki minden rendben, de mikor Hans az irodájába kéreti, fegyvert vesz elő.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: pén. nov. 18, 2016 1:20 am 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT18

A rendőrök behatolnak, Pablot és Hanst szembesítik a vallatóban, de Hanst el kell engedniük. Pablo retteg mi lesz ezt követően. A háziőrizetet továbbra sem oldják fel, Pablo szerint volt egy besúgója Hansnak, aki tudta mire készülhetnek.
Catalina meglátogatja Pablot, Pablo bevallja az érzéseit az irányába. A lány azonban megharagszik rá, és közli többet ne is keresse, a maradék barátját is elveszítette a fiú.
Renata Santiagoval dumcsizik telefonon, Florencia kihallgatja őket, szerencsére Renata nem mondta ki Santiago nevét hangosan. Florencia reggelinél előhozakodik vele, hogy Renatanak barátja van. Santiagonak nem tetszik, hogy a tűzzel játszanak, Renata azonban élvezi, majd ismét egy hotelbe mennek.
Luz segíteni akar a rendőröknek, de Antonio csak kineveti a látóasszonyt. Manuellel pedig közli Luz, hogy van valaki az otthonában, akinek nagy bajok vannak az idegeivel, és sürgősen szakemberi segítségre lenne szüksége, és előbb vagy utóbb eljön az idő, hogy Manuelnek választania kell a hivatása és a szerelmi élete között. Manuel hazatelefonál minden rendben van-e, Sofia szerint igen, csak épp azt nem látja Manuel, hogy Sofia mit csinál: a haját nyirbálja egy ollóval.
Isabelnek nem tetszik, hogy Florencia magánnyomozásba kezdett Candy után, félti a hugát. Majd megkérdezi Gabrielt ismer-e egy Candy nevű lányt, de a válasz: nem.
Sonia úgy érzi magát, mint a telenovellákban a szegény lány, aki hirtelen meggazdagszik. Szegény lány, ha tudná, mi fog rá várni. Denisse elérzékenyül, mert neki hasonló a múltja Soniáéhoz, és úgy dönt lelép Hanstól, de a férfi elkapja.
Clara és Francisco rájönnek, hogy Hans Dietrich igazi neve Jacinto Duarte, és elmennek a rendőrökhöz egy sok-sok évvel ezelőtti fotóval, amin egy bíróval látható. Manuel pedig elmondja, hogy akit drogterjesztéssel lehet vádolni eddig az csak Pablo. Az eltitkolt info feszültséget szül Clara és Francisco között, de végül megérti a nő. Francisco otthon elmeséli a történteket, Maite pedig féltékeny lesz Clarara.
A rendőrök váratlan razziát tartanak a La Negraban. Hans nincs ott, egy csomó nagykutyával van az új helyen, ahol az arisztokratakörök mocskos perverz partijai lesznek tartva. Ekkor hozza Mario a hírt a razziáról, Denisse menekítette ki, ő pedig végül megvett egy rendőrt, hogy hallgasson a kilétéről.
Claraék ablakát éjjel bezúzzák egy kővel. Florenciának feltűnik, hogy se Renata, se Santiago nincsenek még otthon.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: hétf. nov. 21, 2016 1:39 am 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT19-25
A bedobott kő egy papírba van csomagolva, melyre a meghaltok szó van írva. Nem sokkal utána szitává lövik Clarék nappaliját.
Manuelék előállítanak a La negrából egy Eric nevű srácot, aki drogot árult. A srácról kiderül, hogy megölte az apját, és bár fiatalkorú van egy pici babája, akit gondozásba vesznek. Manuelt nagyon megérinti az eset, emiatt egymásnak feszülnek Antonioval. Eric végül elvezeti őket Chololohoz, aki Pablonak is árulásra adta a drogot. Chololot lecsukják, de nem beszél.
Francisco siet el Claráékhoz, mert Santiagot nem érik el, egy hotelben hempereg Renataval. Maite kiakad Franciscora emiatt.
Manuel megrémül, amikor mindenfelé meglátja a lakásukban Sofia haját. A nő nem tudja, hogy miért csinálta magával, attól tart, hogy meg fog őrülni. Manuelnek beugranak a látó szavai.
Isabel úgy dönt hazaköltözik a családjához, Gabriel nem tartja kifejezetten jó ötletnek a lövöldözés után
A rendőrök ismét bezáratják a La negrát. Hans úgy dönt gondoskodni fog Antonioról, ehhez Mario segítségét kéri, Denissenek pedig kiadja feladatnak, hogy csábítsa el Manuelt, érezze magát a férfi idiótának, legyen sebezhető.
Maite megunja Pablo szarkasztikus viselkedését.
Renata és Santiago összevesznek a dolgozóban, Florencia rájuk nyit, majd kérdőre vonja később a nénikéjét.
Antonio vacsorát készít Loretonak, aki aggódik, hogy beleszeret a férfi, ő ezt nem akarja: a kapcsolatuk csak szex és más semmi
Candy kapcsolatba lép ”Marcoval”, Manuelnek pedig így sikerül lebuktatnia Denisset

Denisse/Candy meglép Manuel elől, kétségbeesve hívja Hanst, aki azt javasolja, menjen el egy parkba és adja meg magát, majd ő rendezi a többit. A parkban egy mesterlövész figyel, Manuel észreveszi időben, és így őt találják el a vállán, és nem Denisset. Denisse azzal a magyarázattal áll elő, hogy nem Nachonak szánta az üzenetet, az csak eltévedt.
Denisse kiakad Hansra, mert majdnem megölette, és azért kellett Denissenek Candynek, hogy barátokat szerezhessen.
Clara úgy dönt megvédi a családját, és fegyvert vesz, melyet majd Florencia elől azért elzárnak. Santiago és Miguel nem támogatják az ötletet.
Santiago számonkéri Francisco közelségét a feleségével, s tudja, hogy tetszik Francisconak Clara.
Loreto szabadnapot ad a nap hőseinek, de Manuel a munka mellett dönt. Antonio a lövés után le akarja venni az ügyről, de Manuel nem hagyja.
Claráék úgy döntenek, hogy Florenciának ideje visszatérni az iskolába a Josefinás incidenst követően.
Francisco megfenyegeti Pablot, ha véget ér a házi őrizete, kártyák és jogsi nincsenek.
Sofia kiakad, hogy Manuelt meglőtték, és összevesznek, nem bírja a nő idegrendszere a stresszt, ami a férje munkájával jár, ám Manuel imádja a hivatását, és az a kép lebeg előtte, hogy jobbá teszik az országot, élhetőbbé teszik. Sofiat ez nem érdekli, csak az, hogy a gyereke apját, a szerelmét ne öljék meg.
Francisco és Maite ismét egymásra találnak, de szeretkezés közben Francisco Clarat képzeli oda az ágyba.
Florenciát kiközösítik a suliban, sőt bántalmazzák: bullying áldozata lesz.Rögvest 3 videót is feltesznek róla a netre, és csúnya kommenteket is kap.
Manuel Denissezel ebédel, nem érti miért van Hans mellett a nő. Denisse retteg, pánikol a magánytól, inkább egy rossz mellett, mint egyedül. Viszont megkéri Manuelt, ha következőnek is lesz egy életveszélyes eset: hagyja meghalni.
Luz, a látó meglátogatja Clarat és Franciscot, el kell este menniük a baleset helyszínére, mert van valami bizonyíték, amit nem vettek eddig észre.
Miguel atya rajtakapja Renatat és Santiagot csókolózás közben, és megfeddi őket.

Hans meg akarja vesztegetni Loretot, de a nőt nem lehet megvenni.
Luz éjjel belopózik a La Negrába, hogy mit érzékel majd, de Guero elkapja.
Santiago külföldre akarja küldeni családja nőtagjait, de Clara nem hajlandó sehová menni, ahogy a lányaik sem.
Clara és Francisco kimennek a gyilkosság helyszínére, Luzt megtalálják, de már holtan. Meggyilkolták a látót.
Maite kiakad Franciscora, elküldi a vendégszobába aludni.
Manuel üzeneteket vált Denissezel, miután írogat neki a lány, Sofiaval pedig kibékülnek.
Catalina kiakad Pablora, mert megtudja feltett a netre róla, egy a diszkóban vetkőzős videót arc nélkül, de Catalina pesze megismerte magát.
A zsaruk nem tudják kapcsolatba hozni Luz meggyilkolását Hansszal, viszont Franciscoval: mi van, ha megölte, mert a fiát akarta fedezni, nehogy Pabloról valami kiderüljön. Fel is keresik Valenzuelaékat az éjszaka kellős közepén.
Pablot hipnotizálják ismét, és látja, amint beszállnak Nachoval a kocsikjukba, a sofőr pedig az ördög. Pablo úgy véli sosem fog emlékezni, hogy mi történt.

Florencia rájön, hogy Renata viszonyt folytat Antonioval.
A rendőrök rájönnek, hogy egy Oso nevű férfi vezette a gyanús kocsit aznap, amikor Manuelt megsebesítették.
Marie észreveszi Florencia karján a bántalmazás nyomait, és sejti, hogy mi a valóság, annak ellenére, hogy a lány letagadja.
Clara elmondja Antonionak, hogy Francisco hazudott a hollétéről a rendőröknek, nem volt benn a tvcsatorn****** Luz halála előtt.
Pablo meg szembesíti az apját azzal, hogy nem stimmel az alibije Nacho halálának az estéjére, ezt egy hívás is tükrözi a telefonjában. Francisco váltig állítja, semmi köze Nacho halálához, csak őt akarja védeni.
Florencia megtudja, hogy Denisse = Candy, és számonkéri a nőn a beszélgetéseiket. Florencia nem jár iskolába, mert tart a társaitól, otthon azt mondja, hogy fáj a hasa, Renatat pedig szembesíti azzal, hogy Antonioval viszonya.
Claraban felmerül a gyanú Francisco hazugsága miatt, hogy mást is elhallgat előle a barátja.
Manuel megfigyeli Osot.
Clara megveszi a fegyvert és megmutatja a családjának.
Denisse meglátogatja Manuelt az irodában, majd miután azt veszi észre, hogy Manuel bizalmatlan vele és boldog rabszolgának nevezi a nőt, ott hagyja a zsarut.
Sonia le szeretne lépni Hanséktól, de Hans közli, hogy sehova a bezárt lakásból, túl sokkal tartozik, és vissza kell fizetni munkával. Majd új lányok érkeznek Sonia mellé: Karina és egy másik.
Antonio és Renata bilincselős szexi játékba kezdenek, ekkor bukkan fel Loreto és rájön, hogy rosszkor jött.
Karina úgy dönt megszökik Hanséktól a Denissetől ellopott kulcsokkal.
Florencia elmondja a szüleinek Antonio és Renata kapcsolatát, akik nem tartják etikusnak a nyomozás miatt.

Loreto féltékeny lesz Renatara.
Denisse felfedezi, hogy Karina eltűnt.
Karina hazamegy a szüleihez, de nem mondja el, hogy hol volt.
Florenciát már telefonon is fenyegetik.
Hanst megkeresik a környékbeli diszkósok, már náluk is razziáznak a zsaruk, tarthatatlan a helyzet.
Franciscot álarcosok megverik, és közlik, hogy állítsa le Claranak a tényfeltáró riportjait a diszkókkal kapcsolatban, vagy a családja bánja meg.
Renata számonkéri, hogy miért kellett Florenciának elpletykálni az Antonioval való viszonyát.
Florencia tanácsot kér az atyától a bullying kapcsán, de nem mondja el, hogy ő az áldozat, csak egy iskolai feladat kapcsán hozza fel.
Florenciát ismét *****szítik az iskolában, a WC-ben bújik el magának.
Maite bejelentést tesz a rendőröknek, hogy a férjét megverték, annak ellenére, hogy Francisco nyomatékosan megkéri, ne szóljon nekik.
Miguel atya beszél Claranak arról, hogy Renata és Santiago között szerinte túlságosan intimmé válik a viszony, jobb lenne, ha Renata kilépne az életükből. Clara hallgat az atya „megérzéseire” és szeretné, ha Renata elmenne a házából.
Mivel Catalina nagyon jó szövetségese Claranak a munkában Francisco koholt vádakkal kirúgja, mivel félti a bőrét a verés után. Clara azonban nem áll le, ő nem ijedt meg.
Hans ismeri Karina apját, és elmegy hozzá, aki az adósságai fizetségeként visszaadja Karinát Hansnak, miután a lányt megverték.
Renata megfenyegeti a papot, hogy nem lesz könnyű dolga, ha el akarja távolítani az útból, mert tudja, hogy ő mozgatja a háttérből a szálakat.

Isabel és Florencia meggyőzik a szülőket, hogy Renata a házban maradjon.
Catalinát miután kirúgták, felmelegíti a kapcsolatát Pabloval, de szigorúan csak barátok.
Florencia Clara fegyvere után kutat, fél az iskolatársaitól, abban látja a megoldást.
Oso megszerzi a negyedik lányt, Susyt a bérelt lakásba. A bérelt lakás Denisse nevén van és nem Hansén.
Loreto megszerzi az engedélyt a házkutatásra Valenzuelaéknál.
Florencia iskola helyett a La negrába megy nyomozni, erősen örökölte az anyja természetét, megtalálja a lányok fényképeit, őt meg Hans találja meg, de sikerül elmenekülnie.
Franciscoék és Santiagoék között ismét feszültté válik a helyzet Francisco hazugságai miatt. Maite elküldi Santigóékat.
Gabriel és Isabel között pedig az szül feszültséget, hogy a lány a magasba festeget terhesen, míg Gabriel mindentől óvná.
A laborosok vérnyomokat találnak Francisco kocsijában, és egyezőséget mutat ki a Nachoéval.
Maite ügyvédet szerez Francisco mellé.
Miguel Santiago szemére hányja, hogy Renatat nem lehet leállítani, meggyónt szerelmes légyottjaikat a papnak.
Hans Osoékat elküldi, hogy szerezzék meg neki Florenciát, és épp kapóra jön, hogy a család elmegy vacsorázni Florencia nélkül.

Az emberrablók behatolnak, csak arra nem számítanak éppen, hogy Miguel atya is a házban van Florenciával, aki lelövi az egyik emberrablót. Később Oso Hans parancsára a másikkal is végez.
Francisco és Maite őszintén megbeszélik a kapcsolatukat egymással: sosem voltak jó család, a barátokkal sem voltak jók, csak a saját érdekeik vezérelték őket.
Mario elégedetlen Karinával. A problémája az, hogy nem szűz a lány, így Hans Susyt küldi a helyére. Mint kiderül, Karina azért nem szűz, mert a saját apja kényszerítette együttlétre. Hans ezért megvereti a férfit.
Pablonak felfüggesztik a háziőrizetét, bulit csap. A hazaérkező Francisconak és Maitének nem tetszik a látvány, pláne, hogy Pablo megint drogozott és ivott.
Franciscot letartóztatják a rendőrök.
Florencia elhallgatja a rendőrök elől, hogy a megkísérelt emberrablás hátterében az állhat, hogy járt Hansnál és lebukott nyomozás közben.
Miguel atya nem tudja feldolgozni, hogy megölt egy embert, így visszaadja a püspöknek a reverendáját, még akkor is, ha a püspök szerint ez egy extrém eset volt, és emiatt az egyház nem vonná meg tőle a hivatását. Renata élvezkedik rajta, hogy folt esett a papon.
Franciscot szabadon kell engedniük a rendőröknek, közben járt egy bíró ismerőse. Santiagot is nagyon izgatja a dolog.
.Clara válaszokat akar Franciscotól, miért volt véres az ülés az autójában, illetve mi ez a közbenjárás. Francisco azonban csak mentegeti magát.
Miguel atya közösségébe jár Karina anyja, és kéri segítsen az eltűnt lánya felkutatásában. Elmennek a rendőrségre, de ott zsákutcába jutnak. Clara viszont szívesen készít műsort a nővel, és a többi hasonló sorsú anyával, mert Carmen elmondja, hogy nem ő az egyetlen. A környékükön a legszebb fiatal lányoknak sorra nyoma vész.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: szer. nov. 23, 2016 1:24 am 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT 26-28
Florenciát megfenyegetik, ha nem megy suliba, akkor elmennek a házához. Flor végső kétségbeesésében fegyvert ragad, és beviszi az iskolába, ahol miután gyomorszájon verik, előveszi.
Clara hívást kap az iskolából, hogy Flor rendszeresen nem jár be. Marie meglátja, hogy eltűnt a pisztoly. Összerakják a képet, a sulis incidens után elmondja, hogy mennyire kínozták az osztálytársai. A rendőrök elé kerül az ügy, Josefina és az anyja nem ijednek meg sőt még ők vádaskodnak a fegyver miatt, Loreto azonban egy-kettőre elveszi a kedvüket, és Florencia jön ki büntetlenül az ügyből.
Pablo visszaemlékezik, hogy a gyilkos elvitte Nachotól messzire és kirakta az út közepén, és magára hagyta.
Osot elviszik a rendőrök, aki bevallja, hogy Denisset Guero akarta megölni. Osot elengedik, Guerot letartóztatják.
A fiatalok kitalálják, hogy az interneten jutalmat hirdetnek meg a szülők beleegyezésével, így hátha kézre kerülhet Nacho gyilkosa.
Guero Hans parancsára azt mondja azért lőtt Denissere, mert mindig szerelmes volt belé, és nem viszonozta a lány. Manuel kéri, hogy ne védje Hanst, de nem ér el vele semmit se.
Norma elmondja a fiának, hogy az az álma, hogy jogász lehessen.
Clara meglátogatja Karina anyját, de előlép Carmen férje, és azt mondja, hogy már előkerült Karina, természetesen, hogy Carmenből ne legyen riportalany. Később felbukkan Carmen a parkban ütésnyomokkal az arcán. Ő nem nyilatkozik, de kéri a többi asszonyt, hogy tegye meg.
Manuel elmondja Denissenek, hogy Guerot lecsukták, mert ő akarta megölni. Denisse megcsókolja a nyomozót, aki nem tudja mit gondoljon róla.
Miguel atya tovább gyötrődik, hogy kioltotta egy ember életét, mégha az gonosz is volt. Meg akarja találni a férfi hozzátartozóit Antonio segítségével.
Hans elégedetlen, hogy semmi hasznos infót nem szedett ki Manuelből. Denisse később sírva megy be Manuelhez, hogy faképnél hagyta Hanst, nincs hova mennie. Manuel elviszi egy szállásra, hajlandó lenne neki pénzt adni, megvenni a repülőjegyét Kolumbiába. A lány nem tart rá igényt, viszont az ágyába csábítja Manuelt.

Manuel és Denisse egy hibaként fogják fel azt, hogy lefeküdtek egymással. Denisse kicsikar egy búcsúcsókot, majd nem sokkal később meglép a panzióból, és visszamegy Hanshoz, visszasírja magát a vitájukat követően. Hans közli Clara megint beleköpött a levesükbe, mert most meg az eltűnt lányok anyjával készít riportot, Manuel pedig információkat ad neki az emberkereskedelemmel kapcsolatban.
Florencia beregel ismét a közösségi oldalra, ahol Candyvel megismerkedett, csak most Camila néven, és kapcsolatba kerül egy Fanny nevű lánnyal, aki úgy néz ki részt vevője a szűzprostis partiknak.
Gabriel otthon hagyja a telefonját, amikor egy hívás befut egy ismeretlentől a jutalomért cserébe: videó és hanganyagja van Nacho megölésével kapcsolatban. Norma veszi fel, és úgy dönt elmegy érte, ám miután átvette a bizonyítékot, halálra gázolják egy mikrobusszal. Isabelnek telefonált éppen, és Gabriel hallja a vonalban, ahogy az anyját elütik.
Karina felbukkan Clara irodájában, és közli, hogy nem eltűnt, csak a barátjával van, és azért nem volt pár napig otthon. Clara nem veszi be a meséjét, de kitart mellette a lány, valójában Hans kényszerítette, Karina azt hiszi elmehet szabadon ezt követően, de Hans visszaparancsolja a bezárt lakásba.
Gabriel közli a rendőrökkel, az anyja nem baleset áldozata lett, szándékosan gázolták el a bizonyítékok miatt.
Manuel megkeresi Denisset Hans lakásán, Hansnak nem tetszik, hogy felbukkant a zsaru itt, Manuel pedig bever neki egyet. Hans észreveszi, hogy Manuelnek jegygyűrűje van.
Santiagonak nem tetszik, hogy Manuelék nem minden erejüket arra összpontosítják, hogy elkapják Nacho gyilkosát, hanem az eltűnt fiatal lányok ügye is terítéken van.
Manuelt felhívja otthon Denisse, de Sofia veszi fel, emiatt gyorsan lerakja Denisse, igaz a nevét bemondja. Manuel lerendezi azzal Sofia előtt, hogy egy rendőrségi dolgozó volt.
Loreto elmeséli Antonionak meddősége történetét.
Santiago felbérel egy Felipe nevezetű magánnyomozót, hátha gyorsabban megtalálják Nacho gyilkosát.
Florencia Loretonak megköszöni, hogy megmentette Josefinával szemben, és visz neki egy feljegyzést Nacho összes netes tevékenységével kapcsolatban, összes beszélgetéssel lefűzve. Loreto hálás érte, remélhetőleg előrébb jutnak, Florencia pedig bármikor áll rendelkezésükre.
Renata megkörnyékezi a „bukott angyal” Miguelt. Santiago meglátja őket, s féltékeny lesz, Miguel pedig szembesíti Santiagot vele, hogy ők nem csak szexelnek, Santiago belehabarodott Renataba.

Gabriel egyik barátja Alex volt, aki a jutalomért cserébe bizonyítékot ajánlott Normának. Alex azt mondja, hogy csak a jutalomra fájt a foga valójában nem is volt bizonyítéka.
Normát eltemetik.
Alex meg akar szökni a rendőrörsről, de nem sikerül neki, és kap két maflást. Antonio jóváhagyásával pedig megverik.
Miguel megtalálja az általa meggyilkolt Artemio családját. Egy nagymamát és egy terhes feleséget talál mélyszegénységben. Nincs mersze elmondani nekik, hogy mit tett Artemioval.
Hans kap egy fotót, melyben egy kislány fejéhez pisztolyt szorítanak. És megfenyegetik, hogy hagyjon nyugtot Clara családjának. Hans ideges lesz a fotó miatt. Kiderül, hogy Hansnak van egy 8 éves kislánya Yolanda, és ő szerepel a képen.
Alex másodszori vallomásában az szerepel, hogy a biztonságiak ölték meg Nachot és mutat egy felvételt, amin a biztonsági őrök verik Nachot. Gueronak megmutatják, de tagad mindent, majd megzsarolja Hanst, hogy hozza ki a börtönből, és ha megöleti, akkor neki le van helyezve egy bizonyos helyen bizonyíték, ha vele baj történik, Hans megy a börtönbe.
Alexet miután elengedik, feljelentést tesz Antonio bánásmódja miatt. Loreto ideges lesz miatta, valamint amiatt is, hogy szerinte nem foglalkozik a kellő fontossággal Norma elgázolásával, majd pedig el kell vennie a pisztolyát és a jelvényét Antonionak.
Santiago megbízza Felipét, hogy kövesse Franciscot. Kifigyeli és kihallgatja, amint találkozik Osorio bíróval, akinek a védelme alatt áll. Ez a bíró az, aki jóban van a mocskos vén disznó politikusokkal is, de figyelmezteti Franciscot, hogy Santiago veszedelmes ellenség lehetőleg ne nagyon húzzon vele ujjat. Santiagonak Felipe mindenről beszámol, Santiago meg a fotókkal Loretóékhoz fordul.
Fanny meghívja Florenciát egy partira a fiatal csajokhoz.
Alex elmegy Gabrielhez és elmondja neki, hogy ő telefonált az anyjának. Gabriel szétveri Alex fejét.
Catalina esélyt ad Pablonak és összejönnek.
Maite úgy dönt rendezi a barátságát Claraval, de csak összevesznek, amikor Maite ismét elkezdi Nachot besározni. Clara földhöz vágja az ajándék vázát, Maitet pedig kizavarja a házából.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: szer. nov. 23, 2016 10:16 pm 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT29

- Az elzavart Maitet Renata vigasztalja meg, majd rajtakapja a fiát, amint Catalinával szeretkeznek, nem zavarja meg őket, de miután végeztek a nem tetszését fejezi ki. Francisco csak Catalinát sajnálja.
- Loreto visszaadja Antonio jelvényét és pisztolyát. Színjáték volt a részéről, mert Antonio letalpnyalózta, ő pedig így vágott neki vissza mindenki előtt, és tudatja vele, hogy pont ő volt az, aki már 4x közben járt a főnökségnél, hogy ne kapcsolják le Antoniot.
- Pablo visszaemlékezik a hipnózissal arra, hogy, amikor már csak ketten voltak Nachoval az autóban, az autót ellopták, őt pedig az úttesten hagyták. A rendőröknek azonban így is hiányos a sztori, és megkérik őket Franciscoval az országot semmiképp ne hagyják el. Santiago egyáltalán nem hisz a meséjükben, Loreto azonban bizakodó. Maite ideges lesz, hogy semmire sem mentek Pablo vallomásával, elege van a fiából és a férjéből, bedobja, hogy mindegy lenne, ha elválnának Franciscoval.
- Catalina elmeséli Isabelnek, hogy összejött Pabloval. Isabel megharagszik rá.
- Clara megcsinálja a eltűnt lányukat kereső anyákkal a riportot, sőt még egy olyan nőt, Laurát is sikerül megszólaltatnia, aki korábban emberkereskedelem áldozata volt. Majd a mocskos disznó Mario is felbukkan, és nyilatkozik, hogy politikai színtéren mit lehetne tenni az emberkereskedelem ellen. Mindenki őket figyeli a tv-ben, még az emberkereskedelem áldozatai is Denisse lakásában, Hans ezért megbünteti őket.
- Gabriel egy kamera felvétele által megbizonyosodik arról, hogy az anyját szándékosan gázolták halálra.
- Santiago találkozik Osorio bíróval, tudni akarja miért védi Franciscot. Hát a bíróknak is jól jön egy tévé tulajdonos barátsága.
- Antonioék megtudják, hogy Guerónak van bizonyítéka valahol Hansék ellen. Hansék azonban előrébb járnak: valószínűleg egy banki széfben van elrejtve a hangfelvétel.
- Manuel szervezkedik Sofiának: mozi, virág, csokoládé. Antonio szerint két opció van: Manuel vagy meleg, vagy ha tényleg van felesége, akkor megcsalta. Manuel bevallja, hogy Denissezel: Antonio szerint nem kellene bedőlnie a csajnak, mert csak játszik vele. Manuel hazaér a virágcsokorral Sofiahoz, aki épp utazni készül se szó, se beszéd a kisfiukkal, mivel Sofia anyja megbetegedett, és így pár napra hozzáutaznak. Manuel pedig szépen fel lett ültetve, magára maradt az ajándékokkal.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: pén. nov. 25, 2016 12:11 am 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT30

- Mario felajánlja a segítségét az elkeseredett asszonyoknak, azonban nem mindenki bízik a politikusban. A tv műsort követően pedig az összes jelenlevő asszony telefonos fenyegetést kap. Clara Loretotól kér védelmet neki, akinek az ügy személyes, mert tudja milyen elveszíteni egy gyereket. A riport nem volt eredménytelen: az egyik elveszett lány, aki már kiszabadult az emberkereskedők fogságából, de azóta prostituáltként tengődik, Marisela hazatér a családjához.
- Denisse felhívja Manuelt, hogy elfogadja az ajánlatát, és repítse haza Kolumbiába. Felmegy Manuelhez, aki romantikus magányosságban készülte eltölteni az estét, miután Sofia lelépett a gyerekkel, de Kolumbia helyett a hitvesi ágyba és a csúcsra repíti el a rendőr. Éjjel telefonál Antonio, hogy Polancoból telefonáltak neki, ahol egy házra lettek figyelmesek a szomszédok, amelyben emberkereskedelem folyhat. Manuel visszafekszik, de mikor felébred Denisse már sehol sincsen. Denisse visszarepül Hanshoz, mert nekik is Polancoban van az emberkereskedelemre használt házuk. A rendőrök behatolnak, de ez nem Hansék háza, hanem egy másik bandáé. Hans a saját kezével akarja kinyírni Clarat, amiért ennyi bajt hoz a fejére, mint most a téves riasztás. Denisse nem bánná, ha Hans felhagyna a fiatalkorúak emberkereskedelmével, de Hans hajthatatlan.
- Felipe anyagot visz Santiagonak Osorio bíróról, de Clara veszi át (és gondolom, mert kihagyták ezt a részletet a feltöltők, köszönöm, muchas gracias), a Sin limites műsorában beszámol Francisco és Osorio bíró kapcsolatáról. A vezetőség dühös, Claranak minden mozdulatát figyelik innentől kezdve, Francisco pedig 24 órát kap megmagyarázza a kapcsolatát a zűrös bíróval, és Francisco kikerült a bíró védelme alól innentől. Maite elviszi a családját Santiagoékhoz, és ott elmondja Francisco, hogy segített egyszer a bírón, hogy ne kerüljön reflektorfénybe és azóta a bíróvédelmét élvezi. Santiago szerint nem kellett volna elfogadnia, és akkor most nem lenne gyanúsított, és ő továbbra sem hisz a hipnózisos emlékfeltárásban. Pablo megesküszik Claranak, nem ő ölte meg Nachot. Santiago ráállítja Felipét Nacho baráti körére.
- Oso meglátogatja Guerót a börtönben, de Guero tudja, hogy csak Hansnak kémkedik, merre lehet az a bizonyos felvétel. Manuel is meglátogatja Guerot, és közli jól jár, ha a rendőrök találják meg először a felvételt és nem Hans, mert ha Hans, akkor megöleti a börtönben.
- Előkerülnek Florencia emberrablóinak a holttestei.
- Gabriel aggódik, hogy ismét gyanúsítottá válhat, mert nem tudja igazoltatni, hol volt egy bizonyos időpontban Nacho halálának éjszakáján. Alex a templomba kéreti Gabrielt, ahol Miguel megmutatja neki a felvételt, amin Alfredo és Guero összeverik Nachot. Alex segíteni akar a nyomozásban, Gabriel azonban nem bocsát meg neki, amiért nem önzetlenül kínálta fel a bizonyítékot, és emiatt halt meg az anyja.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: pén. nov. 25, 2016 10:19 pm 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT31

- Clara elmegy Denissehez tudni akarja, volt-e valami közös, hosszú távú tervük Nachoval. Denisse azt mondja nem volt ilyen. Clara pedig azt mondja Denissenek ha szüksége van segítségre, mert bántalmazzák tud segíteni. Denisse azonban nem kér. Miután Clara elmegy Denisse felidézi, hogy Nacho látta a fotóit a lányoknak, akikkel kereskednek, és tudott a bizniszről. Elszólja magát Hans előtt. Denisse nem akarja, hogy Clarat megöljék.
- Manuel Clara riportjai között bizonyítékot talál arra, hogy tényleg ellopták Nacho autóját, és Pablot pedig leütötték azon az éjszakán.
- Renata egy utolsó szexuális együttlétet kér Santiagotól, ami a találkozások találkozása lesz, és a legjobb szájízzel válnak el egymástól. Santiago megpróbál helyette Clarahoz közeledni, de Clara még mindig nem áll készen.
- Florencia nem megy el Fannyval a partira, lemondja.
- Mario, Osorio és Hans egyesítik erejüket Clara ellen.
- Clara fél, hogy elfeledi a fia nézést és egyéb dolgokat, egyre kevésbé képes felidézni. Santiago szerint a szív nem felejt.
- Hans és a zsaruk is azon dolgoznak, hogy ők érjenek először a bankba, és ők kapják meg először Guero kompromittáló hanganyagát.
- Coyote megjelenik a rendőrségen, és azt mondja, hogy látta Franciscot a gyilkosság helyszínén a gyilkosság éjjelén. Francisco tisztázza magát a tv-ben, hogy nincsenek korrupciós ügyletei Osorio bíróval. Rögvest utána Antonioék megbilincselik és beviszik, de kiderül Coyotet felbérelték, hogy valljon Francisco ellen, így Franciscot szabadon engedik. Loreto elhiszi, hogy Antonio szeretné lecsukatni Franciscot, de nem lehet mindenért bilincsbe verni. Clara kezd hinni Francisconak, hogy nem bűnös.
- Miguel elmegy Artemio özvegyéhez bevallja, hogy ő ölte meg. Nina pofon vágja és elzavarja. Nem akarja elhinni, hogy a férje bűnös utakon járt.
- Clarat figyelik és követik Mario emberei.
- Hansék mennek a bankba a bizonyítékért, de ekkor sétál ki Manuel és közli, hogy megelőzte és amint kiadásra kerüla felvétel az a rendőröké lesz. Hans és Oso dühöngenek.
- Pablo közli a szüleivel, hogy otthagyja az egyetem és dolgozni akar. Francisco nem ért egyet, de úgy dönt mostantól másképp normális család módjára oldják meg a dolgaikat.
- Gabriel nem tud túllépni az anyja halálán. Hálás Isabelnek, hogy mellette van.
- Loreto az elveszett lányok kapcsán előveszi és átnézi az ő kislányának az aktáit is.
- Hansnak két opciója van: vagy befogja Guero száját valamivel, vagy máris csomagolhat és menekülőre foghatja.
- Manuel elviszi Santiagonak a róla készült fotókat Renataval. Santiago szerint ez személyes ügy, csakhogy Manuel szerint annyiban nem, hogy nem a rendőrök készítették, hanem valószínűleg a fia gyilkosai és zsarolni készültek vele. Clara is betoppan a nappaliba és tudni akarja miket hozott Manuel a borítékban.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
 Post subject: Re: Vuelve Temprano
HozzászólásPosted: szomb. nov. 26, 2016 5:59 pm 
Offline
Avatar

Joined: hétf. máj. 12, 2014 7:45 pm
Posts: 833
VT32

- Clara meg akarja nézni a boríték tartalmát, de ekkor érkezik Isabel és közli Gabrielhez fog költözni. Santiago eltünteti a borítékot.
- Florenciát Renata elviszi a partira. Florencia rádöbben, hogy a "barátnője" Fanny apja korú emberekhez vitte. Majd azt mondja rosszul érzi magát, és hazamegy. Renatanak elmeséli a dolgokat és kéri ne árulja el a szüleinek.
- Pablo és a barátai ünnepelni készülnek a La Negrába. Francisco nem tudja megtiltani, hogy ne odamenjenek. Catalina rosszul érzi magát, kimegy a mosdóba, de helyette Hans az irodájába kíséri. Majd mikor Pablo keresi, Denisse szól hol találja. A lány eszméletlen, hazaviszi Pablo. Catalina nem érti mi történhetett vele.
- Clarat elrabolják fényes nappal.
- Gueronak 1 millió pesót kínálnak a hallgatásáért, de nem megy bele többet akar. Behívatja a feleségét, Barbiet. Kiderül nála vannak a felvételek (de akkor mi van a bankban a széfben? - kérdem én), Barbie szerint hülye, hogy nem fogadta el a pénzt, és őt ki védi meg, amíg a börtönben van. Guero ribanca úgy dönt bebiztosítja magát és lapaktál Hanssal, átadja neki a felvételeket Hansnak, melyben Guero bevallja Hans bűneit. Hans megsemmisíti a cd-t.
- Nina fel akarja jelenteni Miguelt Artemio gyilkosaként, Antonio világosítja fel a férje egy bűnöző volt.
- Az, hogy Clara nem érkezik meg a munkahelyére felkelti a gyanút Franciscoban. Telefonál Santiagonak, aki a rendőröknek. Florenciáék a közösségi hálón nyomulnak.
- Clara segítségért kiabál, meg akar szökni egy ablakon keresztül, de kirántják alóla a széket.
- Hansék pezsgőt böntanak, hogy likvidálták Clarat.
- Mario megjelenik Claranál, és azt kérdezi Clarától nem ismerős-e a hangja. Majd pedig lehúzza a zsákot a fejéről, és Clara meglátja, hogy Marioval áll szemben. Van ott kalapács, kés, méreginjekció, míg a zsák Clara fején volt, a kalapáccsal ijesztgette, az ujjai mellé csapkodott az asztalra.
- A közösségi hálón keringő felhívás hatására egy ruhát teregető nő felfigyel Clara kocsijára, és az épp távozó Mariora. Lefilmezi őket, amely eljut a rendőrökhöz. Mario arca nem látszik jól a felvételen, de Manuel számára nagyon ismerős a férfi, mintha már látta volna. (Persze, hogy látta: a tv stúdióban)
- A rendőrök kinyomozzák a videofelvétel alapján hol van Clara, és odamennek, ahol már sajtósok tömkelege is van. Clarat épp készülnek beinjekciózni, de megzavarják, így az emberrablók előjönnek Claraval, a tússzal és megindul az egyezkedés a két fél között.

_________________
Kép


Hozzászólás jelentése
Top
 Profil  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 54 hozzászólás ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég


Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban.
Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.

Search for:
Jump to:  
suspicion-preferred